• Partners

    Samenwerking en partners

HB3D gelooft in robot printen als duurzame én efficiënte manier van produceren. Sinds 2020 is HB3D een samenwerkingsverband aangegaan met drie partnerbedrijven met als doel betaalbare totaaloplossingen in robotprinten en -frezen te bieden voor het MKB. Samen met onze partners bundelen wij zo’n 40 jaar aan gezamenlijke ervaring in motion control, CAM software, robotica, materialen en procestechnologie in robotprinten en -frezen.

IRS Robotics

IRS Robotics levert geheel gerenoveerde gebruikte robots als basis voor zowel 3D robotprinten als ‑frezen met de mogelijkheid van afgeschermde veilige en CE-waardige robotcellen.

DamenCNC

DamenCNC ontwikkelt robot printkoppen (extruders) op maat, van kleine tot grote doorzetvolumes, inclusief PLC-besturing en optionele randapparatuur zoals materiaal toevoer, smeltstroomregeling en productverwarming.

CADCAMstore

CADCAMstore is dealer van SprutCam (Sprut Technology) en levert CAM software voor genereren van de robotbeweging voor het afleggen van het juiste printpad en oriëntatie van de printkop.

BlueFlame®

Om de kracht van onze samenwerking in 3D robotprinten en -frezen herkenbaar te maken hebben wij onze expertise gebundeld onder de merknaam BlueFlame®.

BlueFlame® staat voor:

  • Totaaloplossingen voor 3D robotprinten en -frezen
  • Beproefde technologie en expertise onder één dak
  • Integratie van alle deelsystemen on-site
  • Service en training in robotprinten en -frezen

Tijd voor een goed gesprek?

Neem contact op met Erwin de Vlugt (Engineering & Business):